Training en Coaching

‘Ik geloof dat persoonlijke ervaringen in je leven invloed hebben op hoe je in je werk staat en hoe je naar een ander kijkt’.

Het geven van zorg in de laatste levensfase vergt emotionele betrokkenheid en dat kan confronterend zijn en indruk maken. Jij bent immers ook een mens met veel ervaringen zowel in je werk als privé.

Weten waarom je doet wat je doet is belangrijk, dat maakt je een bewuste zorgverlener omdat je inzicht hebt in wat voor jou belangrijk is. Als je dát weet kun je betere zorg geven.

Bij palliatieve zorg is hulp vragen noodzakelijk om ‘goede’ zorg te kunnen geven op lichamelijk, sociaal, psychisch en existentieel gebied. Palliatieve zorg doe je nooit alleen, het is dus van belang dat je weet wanneer je anderen inschakelt.

Wil je persoonlijk groeien om steviger in je schoenen te staan en een nóg betere zorgverlener zijn voor degen voor wie je zorgt zodat jij je werk met plezier kan blijven doen?

Ik kan jou en/of jullie als team helpen kwaliteit van palliatieve zorg te verbeteren. Dat doe ik door inzicht te geven in persoonlijke eigenschappen, dagelijkse dilemma’s en aanwezige kennis vergroten. Als jij vakinhoudelijk leiderschap neemt kun je beter voor jezelf (en voor collega’s) zorgen en daar hebben jouw cliënten/bewoners profijt van omdat jij hen kan helpen bij een zo waardig mogelijke laatste levensfase.