Wie ben ik / contact

Wie ben ik

Ik ben geboren in 1970 en woon in Amsterdam. Ik ben getrouwd met Rikkert en moeder van twee dochters, Sofia en Anna.

Mensen in mijn naaste omgeving omschrijven mij als zorgvuldig, evenwichtig, hulpvaardig, zelfstandig en correct. In mijn werk ben ik actief, bevlogen, enthousiast en houd ik van afwisseling.
Verantwoordelijkheid, creativiteit en eerlijkheid zijn persoonlijke kernwaarden.

Passie

Ik heb mijn passie gevonden in de palliatieve zorg. Ik wil een bijdrage leveren de kwaliteit van palliatieve zorg in Nederland te verbeteren.

Als zelfstandige kan ik mij vrij door het landschap en op verschillende niveaus bewegen en dat doe ik dan ook met veel enthousiasme.

Wat palliatieve zorg voor mij bijzonder maakt is dat je over het onderwerp ‘eindigheid’ niet uitgeleerd raakt als mens. Ieder mens heeft een uniek levensverhaal en daarom zijn de dingen die belangrijk voor je zijn ook uniek. Reflectie is voor mij belangrijk omdat het bewustzijn vergroot over hoe jij je waartoe verhoudt en wat dat met je doet. De mens met zijn specifieke ervaringen staat voor mij voorop.

Met anderen over onderwerpen gerelateerd aan palliatieve zorg en wat dat met je doet in gesprek gaan waarbij we opgedane kennis en ervaring kunnen delen is bijzonder, waardevol en verveeld nooit.

Mijn achtergrond ligt in de zorg. Ik ben wijkverpleegkundige en ik heb in 2014 de post HBO palliatieve zorg afgerond. Sinds die tijd houd ik mij intensief bezig met palliatieve zorg op zowel micro-, macro- en meso niveau.